TofHeeClub


Na de zomervakantie start bij meidencoach Bauke de TofHeeclub voor meiden van 8 t/m 11 jaar. 

1x in de maand
op maandag van 15:45-17:15
of op woensdag van 14:00-15:30

Plezier-samen-ontspannen-creatief- gezellig met een groep meiden, Tof Hee! 

Meiden krijgen steeds meer behoefte om bij een groep te horen. Dat kan zijn op school, bij de sportclub of bijvoorbeeld de Scouting.

Rond negen jaar gebeurd er veel in hun ontwikkeling. De meiden worden zich heel bewust van hun omgeving. Hun koppie kan overlopen met gedachten als ‘Wat zullen ze wel niet denken?’ ‘Ik doe dat maar niet, want dan vinden ze mij vast gek!’ ‘Ik moet wel mijn best doen, want anders…… Op school is er regelmatig gedoe tussen de meiden. Iedereen moet weer een soort opnieuw zijn plekje in de klas vinden. Het ene meisje doet dit door de leider te worden, het andere meisje maakt zich kleiner en wil zo min mogelijk op vallen en weer andere meiden lopen mee met de rest en passen zich aan of ze trekken hun eigen plan en houden zich niet zo bezig met al dat gedoe. Vriendschappen veranderen en worden belangrijker. En de meeste meiden willen er het allerliefste bijhoren en niet buiten de groep vallen.

Sinds de start van mijn praktijk heb ik naast de individuele coaching ook altijd met groepjes kinderen gewerkt. Kinderen leren zo veel van elkaar en ontwikkelen op een speelse manier meer zelfvertrouwen. Ze leren zichzelf beter kennen en versterken hun sociale vaardigheden.

Na de zomervakantie start in met de TofHeeclub. Een fijne veilige plek waar meiden gezellig samen kunnen zijn. Waar hun talenten naar boven komen en hun creativiteit geprikkeld wordt. Een plek waar niets moet en waar je helemaal jezelf mag zijn. 

We starten op de maandag voor de eerste keer op 3 september en op de woensdag is de eerste keer op 19 september. 

Een strippenkaart voor 6x TofHeeclub is inclusief drinken, lekkers en alle materialen. De Tofheeclub is er 1x in de maand. 

Koop nu voor 13 JULI een strippenkaart voor 6x TofHeeClub en betaal geen € 119, maar € 99,–

Inschrijven kan via de mail: bauke@meidencoachbauke.nl 

Superleuk als jouw dochter erbij is na de zomervakantie! Misschien tot dan!

 

Copyright © Vlindertijd Kindercoaching & Fotografie | Site door Sign-mention